Românii plătesc cu bani grei incompetenţa acestui guvern.
E timpul sa aflaţi că:

- Fiecare român este dator cu 4.300 euro prin împrumuturile guvernului la FMI şi la bănci.

- 150.000 de firme s-au închis.

- 550.000 de oameni au fost trimişi în şomaj.

- Salariile se plătesc cu întârziere de luni bune.

- România este în cădere liberă.



TU ce vrei să îi spui Guvernului BĂSESCU-BOC?

10 comentarii:

Un link despre voi :)

http://dadaistul.blogspot.com/2009/09/un-fluturas-politic-care-promoveaza-un.html

26 septembrie 2009 la 23:28  

Bai tzaca, vezi ca nu asa se interpreteaza statistica. nu inseamna ca 550.000 de oameni si-au pierdut locul de munca. atatia oameni sunt someri. si-au pierdut locul de munca 200.000 de oameni (nr someri azi - nr someri oct 2008 = 550.000 - 350.000)

27 septembrie 2009 la 20:31  

Domnule anonim, consulta ultimele date despre somaj. Ajuta sa intelegi drama multor familii din Romania si din Cluj. O fi fost bun Boc ca primar, dar ca premier e dezastru. O sa transforme Romania in Congo si nu o sa mai avem unde emigra.

27 septembrie 2009 la 20:46  

poate faci o fapta buna si te uiti si prin alte parti din lume ce se intampla... si daca la noi e dezastru... ce sa mai spun de ce e in SUA, avand in vedere ca au somaj cu vreo 50% mai mare ca noi...

sa mai punem peste asta si angajarile de oameni care taie frunza la caini in administratie in ultimii ani si tabloul e complet

28 septembrie 2009 la 18:14  

dap, ai dreptate, in Congo e un pic mai rau

28 septembrie 2009 la 21:51  

Domnule Anonim imi pare rau daca e rau in SUA si ati venit in Romania pana una alta, sa isi revina iar SUA si sa o zbughiti iar,dar noi muncitori de rand nu putem face asfel de comparati.Ci noi,la noi in tara vrem sa traim decent,,macar''acualu guv... daca se tinea de doua promisiuni cheie din campania lor electorala poate si sunt convins ca era mai bine.1 da scoata taxa auto .2 sa mareasca salariel . Ei ce au facut ? Au mai bagat impozitu minimal, ca nu avem bugate taxe de platit . si acu legea salarizari care intradevar e la bugetari dar afecteaza si domeniul privat care la randul sau miceste salarile ...Daca lasu bancile sa dea credite si mareau salarile tot la iei se intorceau banii prin taxele care exitau deja...guv.. ce au facut si-au micit salariu si au marit sporurile? Vai de ia tara cu astfel de guvern condus de 2 partide care nu au coloana vertebrala ...

28 septembrie 2009 la 23:16  

Optimismul nu strică!
De ce vedem totul în negru?
Probabil nici un alt guvern n-ar fi făcut faţă mai bine crizei.

28 septembrie 2009 la 23:38  

@Paul
daca pentru tine congo si SUA e acelasi lucru... ce sa mai spun ?

@Gabi Crisan
n-am fost in SUA, traiesc si muncesc doar in Romania.
sa inteleg ca taxa auto e marea problema a Romaniei ? nu confunda o problema personala cu problemele tarii.
nu stiu daca stii, dar cea mai mare parte a eocnomiei e privata, deci nu statul creste sau "miceste" salariile, ci piata, in functie de cerere si oferta.
avand in vedere ca esti atata de pornit pe chestii patriotice ar tre sa te bucuri ca nu se mai dau atatea credite. daca te uiti in statistici ai vedea ca grosul creditelor s-a dus in afara tarii, pentru ca romanii s-au inghesuit la credite de consum (plasme, electrocasnice, masini) de produse importate. asa ca guvernul tariceanu ne-a bagat intr-un deficit record de cont curent, adicatelea, mai pe intelesul tuturor, s-a dus pe rupte valuta din tara. si de unde sa avem valuta sa platim? ai ghicit ! din imprumuturi !

29 septembrie 2009 la 13:59  

Am avut şansa să întâlnesc noul vostru fluturaş! :D

24 octombrie 2009 la 17:21  

Ce pot sa-i spun guvernului Basescu-Boc? Il felicit si asi fi dorit mult sa ramana la guvernare pentru ca este primul guvern care a miscat lucrurile intr-o directie care ar fi trebuit sa se faca de mult timp si aici ma refer la legi si nu la vorbe goale. Toate barfele politice dispar dar legile raman. Premierii vin, pleaca dar legile emise raman. Multi se dau mari specialisti si se grabesc sa critice guvernarea Boc, dau multe cifre dar nu tin cont de context. Nimeni din cei care critica guvernul Boc nu tine ont de criza economica si nu compara datele cu alte tari, chiar si dezvoltate, din Europa. M-as bucura si eu sa am un salar mai mare sau din ce in ce mai mare, sa nu fie nici un somer in tara, sa fie firme care sa se dezvolte puternic, sa aiba productie si profit cat mai mare, etc. Ce guvern nu si-ar dori asa ceva? Am in fata un fluturas (vadit anti-Boc) cu cateva intrebari la care pot raspunde, ca un simplu cetatean al Clujului, astfel:
-majoritatea firmelor care s-au inchis erau fara activitate iar cele care nu au profit si nu pot plati 500 de euro pe an eu nu le pot numi "firma". Stiti ca o persoana fizica autorizata plateste un impozit forfetar de 700 de euro si nu au facut atata caz?
-10.000 de clujeni si-au perdut locul de munca: in ce perioada? de unde sunt cifrele? i-ati intrebat pe patroni de ce si-au redus locurile de munca? pentru ca asa le-a "dictat Boc"?
-nu am inteles intrebarea "ce a facut premierul Boc pentru Cluj?". Din cate stiu nu premierul se ocupa de un oras anume si totusi avem un primar care se ocupa de oras. Intrebatil pe dl. Apostu despre bunul mers al orasului.
Am urmarit cu atentie activitatea fiecarui partid pentru iesirea din criza si se pare ca nici unul nu sa implicat, a preferat sa critice masurile luate de guvern. Stiu ca este mai usor sa critici decat sa faci ceva.
Paradoxal, toate guvernele de pana acum au fost bune dar Romania nu a progresat nici legislativ si nici ca nivel de trai.
Ma intreb de ce oare initiatorii acestui blog nu vor sa vada partea buna a lucrurilor si la ce bun atata denigrare exagerata?

4 noiembrie 2009 la 10:15  

Postare mai veche Pagina de pornire